Aeroszolok

LUBRIPLATE FMO-350-AW SPRAY NSF H1

Kiváló kenőolaj általános kenési célokra, valamint palacktöltő berendezésekhez, tej- és élelmiszer-feldolgozó gépekhez, beleértve a mozgó alkatrészeket, O-gyűrűket, szelepeket, dugattyúkat és  ömítéseket.

LUBRIPLATE FMO-85-AW SPRAY NSF H1

Általános élelmiszer-ipari gépkenésre, ajánlott mechanikákhoz, csapágyakhoz, vezetésekhez, láncokhoz és sok minden máshoz a pumpáló-porlasztó palackban.

LUBRIPLATE GENERAL PURPOSE FOOD GRADE SILICONE SPRAY NSF H1

Síkosító és leválasztószer élelmiszer-ipari alkalmazásra. Különösen műanyag csúszópárok, vezetősínek, szállítószalagok, valamint feldolgozó-, csomagoló- és rakodógépek O-gyűrűinek és tömítéseinek kenéséhez.

LURBIPLATE SFGO ULTRA 7 SPRAY NSF H1

Teljes mértében szintetikus, magas teljesítményű szerelő- és korrózióvédelmi olaj élelmiszer-ipari alkalmazásra, kiváló kúszási és penetrációs tulajdonságokkal. Gyorsan képes behatolni a rozsdás vagy lerakódásokkal rendelkező kontaktfelületekbe, ahol gondoskodik a kenésről és a korrózióvédelemről.

LUBRIPLATE FGL-1 SPRAY NSF H1

Kiváló zsírzó spray alumíniumkomplex szappan és USP fehér ásványi olaj alapon. Gyakran használják az élelmiszeriparban csúszópályák, hajtóművek, rotációs töltőgépek bütykeinek, szelepek, O-gyűrűk és dugattyúk kenésére, valamint olyan általános kenési alkalmazásokra, amelyeknél magas hőmérséklettel és nedvességgel kell számolni.

LUBRIPLATE SUPER FML-2 SPRAY NSF H1

Kiváló fehér zsírzó spray vízmentes kalcium és USP fehér ásványi olaj alapon. Gyakran használják az élelmiszeriparban csúszópályák, hajtóművek, rotációs töltőgépek bütykeinek, szelepek, O-gyűrűk és dugattyúk kenésére, valamint olyan általános kenési alkalmazásokra, amelyeknél magas hőmérséklettel és nedvességgel kell számolni.

Lubriplate Synxtreme FG-2

A LUBRIPLATE SYNXTREME FG 100%-ban szintetikus, kalcium-szulfonát alapú aeroszol, amelyet a modern technológiának köszönhetően kiemelkedő nyírásstabilitás, alacsonyabb kopásszint, valamint kiváló vízállóság és korróziógátlás jellemez. 

Lubriplate FP-150 Spray

A tisztán USP fehér ásványolajból készület Lubriplate FP-150 spray egy tiszta, vastag, tapadós, NSF H1 jóváhagyással rendelkező élelmiszeripari kenőolaj/kenőspray, amely kiválóan hasznosítható az élelmiszer- és italfeldolgozó létesítményekben. Ideális a sütőipari üzemekben megtalálható láncok kenésére!